dijous, 25 de juliol del 2024

EXPATS

Barcelona (Barri Gòtic - El Call)

Barcelona viu un flux creixent d'expats, persones joves molt qualificades i amb un nivell adquisitiu alt que els permet accedir sense problemes al mercat d'habitatge de la ciutat. Se'ls pot trobar en cafeteries i restaurants de nivell mitjà-alt. 
Es calcula que actualment a la ciutat de Barcelona hi ha més de 100.000 expats.

Barcelona vive un creciente flujo de expats, personas jóvenes muy cualificadas y con un nivel adquisitivo alto que les permite acceder sin problemas al mercado de la vivienda de la ciudad. Se les puede encontrar en cafeterias y restaurantes de nivel medio-alto. 
Se calcula que, actualmente en la ciudad de Barcelona hay mas de 100.000 expats.


 

2 comentaris:

  1. Vols dir que això reflecteix el que és una ciutat?...
    Per 100.000 habitants que es poden pagar un pis, quants milions es queden sense? No ve d'avui, això sempre ha passat, els diners sempre cauen a les mateixes mans.
    Ay perdona!, la foto la trobo molt bona.

    Aferradetes, Josep.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó, sempre ha passat... i cada dia més. Lamentablement el tema de l'habitatge i el turisme es general i arreu. Aquesta gent (els expats) al menys treballen i els pisos que ocupen son d'alt standing (no aptes per a gent amb pocs recursos). En canvi, els propietaris que llogan pisos como a turístics, sí que estan encarint el mercat de l'habitatge a la gent que viu tot l'any a la ciutat. Una dada, a la ciutat de Barcelona hi ha declarats 10.500 pisos turistics però es calcula que "no declarats" ni pot haver prop dels cent mil.
      Aferradetes

      Elimina