dilluns, 15 d’agost del 2011

SOTA LA BOTA DE L'IMPERI

escultura de l'emperador Nerva - Fòrum de Nerva - Roma

7 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Això són sandàlies ben treballades, de les que duren i no aquestes que no arriben a acabar una temporada d'estiu, hahaha.
    El nivell de detall és fantàstic i la imatge sencera ha de ser imponent. M'agrada el tall mostrat que la fa realment original.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Manel,
    Efectivament el nivell de detalls de l'escultura clàssica (tant grega com romana) es impressionant.
    Tot i tenir fotos de la imatge sencera, he preferit aquesta, ja que el detall la fa molt més impactant.
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Josep, l'altre dia vaig estar visitant aquest altre blog votre de fotografia i em va agradar moltíssim! jo també sempre porto una petita càmera a sobre, ens ho va recomanar un professor el primer any de la uni i la veritat és que m'ha servit molt. En sabeu molt, ja aniré passant!

    ResponElimina
  5. Bet,
    Benvinguda i gràcies per la visita.
    Jo faig el mateix, sempre porto una càmera a sobre, encara que sigui una de petita ja que mai saps quan pots caçar una imatge interessant.
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Com la gran majoria dels mortals, m'he de conformar en observar pintures, escultures i tota mena d'obres d'art a través de fotografies (amb millors o pitjors resolucions), i és per això que tant i tant agraeixo poder observar-ne algunes com, ara gràcies a tu, aquesta estàtua, a través de detalls que ajuden a fer-nos adonar i a poder valorar aspectes del treball de l'artista, que passen desapercebuts quan la fotografia mostra l'obra sencera.

    ResponElimina
  7. Assur,
    El passeig dels Fori Imperiali es una meravella. Davant de cadascun dels fòrums que van construir els diferents emperadors (Nerva, August, Trajà i Cèsar) hi ha una estàtua en bronze de mida real d'aquests personatges. I es que cada vegada que s'aixeca un pam de terra, apareixen restes de l'antiga Roma. Musolini va tirar pel dret i va construir la Via dei Fori Imperiali, quedant els fòrums de la ciutat dividits a banda i banda del carrer.
    Una abraçada

    ResponElimina