dimarts, 2 de novembre del 2010

DE SANTS AL CEL DE VILAFRANCA

Primer quatre de nou  descarregat pels Castellers de Sants

5 comentaris:

  1. Genial!
    Vas veure la torre de vuit neta?

    ResponElimina
  2. Hola Gemma,
    I tant!, les fotos les vaig poder fer des d'un balcó en la mateixa plaça. Va ser una diada històrica, tant per Vilafranca, com per Mataró i naturalment per nosaltres.
    Una abraçada i fins aviat

    ResponElimina
  3. apa, com devies passar-ho, amb tants castells extres! la súpertorre dels de vilafranca va relegar els altres, sort que hi eres tu per documentar el succés dels de sants!

    ResponElimina
  4. Jo també hi era, va ser una diada increible!!

    magnifiques fotos

    ResponElimina
  5. Manel,
    Va ser una Diada històrica per a molts. Vilafranca va aconseguir descarregar "la bestia indomable" (que es com s'anomena en l'argot casteller a la torre de vuit sense folre) per primera vegada a la història (no paren d'assolir rècords). Els Capgrossos de Mataró van aconseguir el primer castell de gamma extra, la torre de nou amb folre i manilles, que colles més grans no han aconseguit fer. I finalment nosaltres no tan sols vam descarregar el primer quatre de nou de la nostra història sinó que a més vam ser LA PRIMERA COLLA DE LA CIUTAT DE BARCELONA, que fa dos castells de nou en una mateixa diada. Tot plegat, al·lucinant!.

    St.Hilari,
    No coneixia la teva afició castellera, llàstima que no ens coneixem personalment per haver pogut xerrar una mica a plaça. Ara bé, això te solució, el proper diumenge 14 de novembre, els Castellers de Sants serem a Sant Cugat a la Diada dels Castellers de Sant Cugat. Si creus que tenim ocasió de coincidir, posat en contacte amb nosaltres (josepcolet@gigamail.cat) i quedarem.

    Una abraçada i gràcies pels vostres comentaris.

    ResponElimina